"; $data=date ("d/m/Y"); echo "Girona, "; echo $data; ?>
 
   
   
 

El portal TRIANGLEGIRONI.CAT és un portal cultural i informatiu relacionat en donar àmplia informació de diferents poblacions relacionades amb el perímetre triangular que formen les comarques gironines.

 
     
 
El triangle gironí
 
     
 

El portal està organitzat en tres blocs: Pirineu, Interior i Costa Brava. El primer apartat nomenat com: Pirineu, fa un recorregut des de Portbou fins arribar a Puigcerdà, passant per tots els municipis que llinden amb la frontera francesa o Catalunya Nord. El segon que és l'Interior, arrancar de Puigcerdà i travessar de formar quasi rectilinia fins arribar a Blanes. Finalment el nomenat com, Costa Brava, va de sud a nord anant des de Blanes fins arribar a Portbou

 
     
 
PIRINEU

 
Ermita de Sant Miquel
Colera
Santuari Mª de Déu de Núria
Queralbs
Llac de Puigcerdà
Puigcerdà
 
 
     
 

En cadascún dels apartats tant si són del Pirineu, Interior com Costa Brava tenen la disposició d'una informació central que es caracteritza per la descripció de la població i aspectes relacionats. Posteriorment i de forma ordenada com si d'un caminant es tractés, va fent el recorregut fins al seu punt final, describint molts aspectes, històrics, culturals, informatius o paisagistics del recorregut.

 
     
 
INTERIOR

 
Monestir de Santa Maria
Ripoll
Via Crucis Vivent
Sant Hilari Sacalm
Museu Etnològic
Arbúcies
 
 
     
 
En la columna lateral dreta hi ha informació de tipus històric, de personatges que están o han estat relacionat amb el tram que s'esta describint o qualsevol altre informació curiosa o d'interès. Tant en un espai com en un altre hi informació complementaria com bibliografia, enllaços d'interès, etc.
 
     
 
COSTA BRAVA

 
Tossa a Ava Gardner
Tossa de Mar
Platja de Riells
L'Escala
Los Mustang - James Mason
Cadaqués
 
 
     
 
El portal-web TRIANGLEGIRONI.CAT està financiat i gestionat en la seva totalitat per l'Associació Cultural i Divulgativa Gironina, sense cap ajuda ni privada ni oficial.
 
   
español   
Copyright © 2010 - acdg.cat - avis legal